7 Gemeenschappelijke spijsvoorwaarden gekoppeld aan ernstige ziekten die u niet mag negeren

Iedereen heeft zijn unieke nagel vanwege verschillende genetica, maar ze delen wel enkele kwaliteiten. De overeenkomsten omvatten doorschijnendheid van de nagels. We hebben allemaal lichtroze nagels, als gevolg van het verzamelen van bloedvaten onder de nagelplaat. Je nagels zijn niet alleen belangrijk vanwege cosmetische redenen, in feite zijn je nagels ook de oorzaak van een aantal ernstige ziekten.

Voedingstekorten zoals bloedarmoede of ziekten zoals schildklierziekten worden aangegeven door gele of broze nagels. Wanneer u supplementen neemt, zijn uw nagels, huiden en haren de laatste om van hen te profiteren. Dat is de reden waarom een ​​nagelprobleem een ​​probleem in ons lichaam kan markeren. Onze nagels bestaan ​​uit eiwitten die keratine worden genoemd.

Opmerking : Zorg ervoor dat u uw arts raadpleegt over een van de onderstaande behandelingen. Soms kunnen nagelproblemen een teken zijn van veel ernstiger gezondheidsproblemen. Onder hen zijn:

  • Gele nagels (chronische bronchitis)
  • Rood nagelbed (coronaire ziekte)
  • Wit nagelbed (leverinfectie)
  • Blauw nagelbed (probleem met de bloedstroom)
  • Opwaartse / buigende nagels (schildklierinfectie)
  • Fragiele nagels (hyperthyreoïdie / hypo)

Hierna volgen enkele nagels die vaker worden aangetroffen.

 

1. Gele nagels

Meisjes die meer dan vaak nagellak dragen en niet toestaan ​​dat hun nagels frisse lucht inademen, hebben meestal gele nagels. Gele nagels kunnen ook te wijten zijn aan een tekort aan vitamine E.

Beheer

400 IE Vitamine E is nodig om van deze aandoening af te komen. U kunt ook uw dieet aanpassen en vitamine E-rijk voedsel toevoegen aan uw dieet, zoals zoete aardappelen, pinda’s, hazelnoten, amandelen en tarwekiemolie.

 

2. Paddestoel

Wanneer je nagelombouw en vingernagelshuid constant wordt blootgesteld aan vocht en warmte, is het eindresultaat de groei van schimmel in je nagels. Als er nagelschimmel is, wordt je nagel dik en breekt een deel van je nagel herhaaldelijk van je nagelbed en worden je nagels geelachtig, rommelig en groenachtig.

Beheer

Week je nagels dagelijks in een antibacteriële, onbesmette theeboomolie tot alle schimmels volledig verdwenen zijn. Een schimmelwerende plant is ook een goede oplossing. Neem drie keer per dag 200 mg mirre.

3. Verticale ruggen

Verticale ruggen zijn goedaardig. Een vitamine- of mineraaltekort leidt vooral tot horizontale richels. Een algemene ondervoeding is ook de oorzaak van horizontale ruggen.

Beheer

Gebruik een paar druppels amandelolie om je nagels glad te strijken. Gebruik een zeem als buffer om je nagels te polijsten. Buffering verwijdert een dunne laag van je nagels, dus buffer ze niet meer dan 4 keer per week. Vermijd traditionele nokvullers, ze zijn vooral bekend voor het gebruik van synthetische chemicaliën zoals polyesterhars.

4. Witte vlekken

Witte vlekken voornamelijk na een verwonding aan de nagel of ze kunnen optreden als gevolg van een tekort aan zink in het lichaam.

Beheer

Smallty gelooft dat een menselijk lichaam elke dag 50 mg zink nodig heeft. Sommige verrijkte bronnen van zink omvatten rood vlees, erwten en sesamzaad.

5. Zachte nagels die naar boven krullen

Zachte nagels die omhoog krullen wijzen op te weinig ijzer in het lichaam.

Beheer

Als door medisch onderzoek is aangetoond dat je een tekort hebt aan ijzeropslag, dan is het aan te raden om driemaal daags 325 mg ijzersulfaat in te nemen.

 

6. Horizontale deuken of richels

Deuken wijzen erop dat een medische aandoening zoals psoriasis , of een voedingstekort, trauma door een operatie of hoge koorts het vermogen van je nagel om te groeien heeft beperkt. Uw nagels kunnen broos of verkleurd geworden als gevolg van de voedingswaarde tekortkomingen . Randen ontstaan ​​vaak als je regelmatig je nagels op een hard oppervlak slaat of bij je nagelriemen pakt.

Beheer

Voor deze voorwaarde moet voldoende proteïne, bijv. 55 gram, in uw dagelijkse voeding worden opgenomen. Om je nagels te helpen het ineffectieve eiwit te metaboliseren, moet vitamine A worden ingenomen. Om je nagels te helpen versterken, moet 3mg voedingssilicium in je dieet worden opgenomen.

7. Broze nagels

Gebrek aan vocht of tekort aan biotine in het lichaam is de oorzaak van broze nagels.

Beheer

Het gebruik van biotine Ultra 1 mg kan de mensen met deze aandoening helpen. Het moet twee of drie keer per dag worden ingenomen. Maar het duurt ongeveer 6 maanden om daadwerkelijk te gaan werken. Vrouwen die zwanger zijn of borstvoeding geven, geven geen biotine af.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *