Can Fibromyalgia Patiënten nemen Phentermine voor gewichtsverlies

Ongelooflijke doeltreffendheid bij het bevorderen van gewichtsverlies

Phentermine is op grote schaal gebruikt in verschillende groepen mensen en dus ook bij patiënten met de aandoening van Fibromyalgie Syndroom (FMS). Het medicijn is zeer populair vanwege zijn ongelooflijke doeltreffendheid bij het bevorderen van gewichtsverlies bij gebruik op korte termijn dat het al vele decennia beschikbaar is.

De vraag of Fibromyalgie-patiënten al dan niet Phentermine kunnen gebruiken hangt af van vele factoren, zoals de effecten van het medicijn en ook de impact op de aandoening. Door hier goed naar te kijken, kunnen we zien of het mogelijk is om de dieetpillen te gebruiken bij iemand met FMS.

Is het veilig om Phentermine te gebruiken voor het fibromyalgiesyndroom (FMS?)

Veel mensen willen weten of het veilig is om Phentermine te gebruiken voor het fibromyalgiesyndroom (FMS). Met name patiënten met obesitas en die gemakkelijker willen afvallen, ervaren mensen met FMS vaak een verschillende mate van spierpijn in het hele lichaam, evenals hoofdpijn en migraine, vooral als ze last hebben van stress, of dit onlangs hebben gedaan. Het wordt vaak behandeld met verschillende vormen van pijnstillers, anti-epileptische medicijnen en antidepressiva, die elk enig effect kunnen hebben op het verminderen van de pijn die elke dag kan worden gevoeld.

Fibromyalgie-patiënten hebben de neiging om gemakkelijker aan te komen

De conditie van fibromyalgie is moeilijk om te behandelen, omdat er geen definitieve remedie voor is. De meest voorkomende symptomen zijn spierpijn in verschillende delen van het lichaam, vermoeidheid, hoofdpijn, migraine, problemen met slapen en geheugenproblemen.

De personen die aan deze aandoening lijden, hebben de neiging om gemakkelijk aan te komen omdat ze niet in staat zijn om regelmatig te trainen of een dieet te behouden dat niet te veel gewicht toevoegt. Veel mensen vinden het zelfs moeilijk om uit bed te komen of stijfheid te ervaren. De verminderde mobiliteit kan ook een snellere gewichtstoename mogelijk maken.

Gebruik van fentermine voor gewichtsverlies

Vanuit een technisch oogpunt is het duidelijk dat Phentermine inderdaad werkt om het gewicht te verminderen. De meeste mensen geven toe dat Phentermine hen kan helpen om af te vallen (op de korte termijn), maar bijna iedereen neemt weer het gewicht dat ze verliezen als ze de medicatie stoppen. Dit fenomeen is bij onderzoekers bekend en daarom is Phentermine alleen goedgekeurd voor gewichtsverlies op de korte termijn.

Afvallen met behulp van Phentermine zou voor velen geschikt zijn omdat er niet veel opties zijn om te helpen met gewichtsverlies door de symptomen van de aandoening. Het medicijn regelt de eetlust en zorgt er ook voor dat het opgeslagen vet wordt afgebroken en klaar is voor omzetting in energie. Natuurlijk kan niet elke persoon met FMS geschikt zijn om de dieetpillen te nemen.

Waarom worden fibromyalgiepatiënten zwaarder?

Om redenen die ongezonde eetkeuzes, het gebrek aan vermogen om te oefenen als gevolg van spierpijn en / of bijwerkingen van geneesmiddelen die worden gebruikt om de aandoening te behandelen omvatten, komen FMS-patiënten vaak in gewicht en kunnen ze niet zo gemakkelijk verliezen (relatief sprekend) als dieters die deze aandoening niet hebben. Daarom is de vraag of Phentermine dieetpillen voor fibromyalgiesyndroom obesitas-patiënten al dan niet een geschikte keuze is in toenemende mate aan het verschijnen.

Hoe phentermine effectief te gebruiken?

Als Phentermine wordt gebruikt om af te vallen bij fibromyalgiepatiënten, moet dit worden gedaan door een paar belangrijke punten in gedachten te houden. De patiënt is misschien al bezig met andere medicijnen en het is belangrijk om ervoor te zorgen dat er geen ongewenste reacties optreden. Het is ook waarschijnlijk dat het medicijn bepaalde allergische reacties of een deel van de symptomen van de aandoening zelf veroorzaakt.

De persoon zou met de dokter moeten werken om voeding te leren, omdat er veranderingen in de eetlust zouden zijn. Het verkeerde dieet kan de aandoening gemakkelijk opnieuw activeren. Het is ook bekend dat Phentermine de slaap verstoort als de dosering te sterk is of als het medicijn laat op de dag wordt ingenomen. Aan de andere kant kan het medicijn focus en alertheid verbeteren, terwijl het elke vermoeidheid opheft. Met de juiste medische supervisie kunnen FMS-patiënten Phentermine veilig gebruiken en profiteren van de effecten ervan.

Verkeerd gebruik van fentermine

De meeste mensen gebruiken Phentermine verkeerd, dus we moeten dat idee uitbreiden. De “standaard” manier om dit medicijn te gebruiken is ongeveer als volgt: Neem elke ochtend elke ochtend een pil voor een tussenpoos van 30 dagen (de maximale tijd die u kunt nemen om het medicijn voor te schrijven).

Elke dag dat u het neemt, zult u merken dat uw eetlust wordt verminderd, zodat u minder voedsel consumeert. Door deze vermindering van de calorie-inname, zul je wat gewicht verliezen (misschien een paar pond per maand). Uiteindelijk zal uw arts stoppen met het voorschrijven van de medicatie en u zult langzaam het gewicht terugwinnen dat u in deze periode van 1-3 maanden heeft verloren.

De meeste artsen zullen Phentermine NIET langer dan een periode van 3 maanden voorschrijven, omdat het bekend is dat de voordelen van Phentermine na die periode beginnen af ​​te nemen. Dus zelfs als u wat gewicht verloor tijdens het eerste gebruik, zult u na verloop van tijd een afnemend rendement op uw gewichtsverlies hebben.

Dat betekent dat als je de eerste maand 5 pond hebt verloren, je waarschijnlijk de volgende maand 2-3 pond kwijtraakt en de volgende maand nog eens 1 pond. Als u dit nog eens 3-6 maanden volhoudt, verhoogt u NIET het bedrag dat u verliest. Dit is de “standaard” manier om Phentermine te gebruiken en het is hoe de meeste artsen aanbevelen dat u het gebruikt.

Er is geen manier om te bepalen of Phentermine voor gewichtsverlies door fibromyalgie een positief effect zal hebben bij een bepaalde patiënt, omdat de werkelijke aard van de aandoening niet volledig wordt begrepen en daarom het resultaat van de stimulering van de chemische stoffen in de hersenen bekend is. dat gebeurt met het gebruik van het medicijn is meer dan alleen moeilijk.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *