Verrassende relatie van cola light en Pepsi met fibromyalgie

Fibromyalgie is een puzzel die al heel lang door onderzoekers wordt opgelost en er is geen oorzaak gevonden. Er zijn een aantal symptomen weergegeven en enkele van de symptomen zijn hetzelfde als de symptomen van andere medische aandoeningen zoals lupus, chronische vermoeidheid, myofasciaal syndroom, depressie, artritis enzovoort. Dus het maakt het moeilijk voor artsen om fibromyalgie te diagnosticeren. Er is slechts één bloedtest ontwikkeld om fibromyalgie te herkennen, maar deze is buiten bereik van veel van de mensen.

Meer dan 5 miljoen mensen lijden aan fibromyalgie in de VS, die met vreselijke pijn leven door niet eens routine-activiteiten uit te voeren. Sommige mensen komen niet eens uit bed. Sommige mensen proberen hun leven zoveel mogelijk te beheren. Maar voor sommige mensen kan het uitschakelen.

Wat weten we over fibromyalgie?

Er is maar weinig kennis over fibromyalgie en met elk voorbijgaand jaar voelt het alsof we minder goed geïnformeerd zijn over fibromyalgie. Meningen veranderden met de veranderingen in het diagnoseproces. Toen het werd onderzocht door 18 gevoelige punten in het menselijk lichaam te identificeren, werd aangenomen dat ten minste 11 punten de pijn hadden om te worden gediagnosticeerd met fibromyalgie. Dit proces wordt echter minder gevolgd door artsen vanwege de reden dat er ook mensen zijn met fibromyalgie met minder pijnlijke gevoelige punten.

Er zijn veel symptomen zoals irriteerbare darmsyndroom, prikkelbare blaas, artritis, gewrichtspijn, rustelozebenensyndroom, fibro-mist, hoofdpijn enzovoort. Al deze symptomen verwarren artsen en doen hen denken dat de patiënt lijdt aan een andere ziekte in plaats van fibromyalgie. Hierdoor begint de patiënt een verkeerde behandeling te krijgen.

Fibromyalgie heeft tot nu toe geen genezing gehad. Maar het kan ook worden behandeld met medicijnen, fysieke therapieën en alternatieve therapieën. Sommige medicijnen zijn gericht tegen een specifiek symptoom of deze kunnen de door de FDA goedgekeurde medicijnen zijn voor de behandeling van dit syndroom. De door de FDA goedgekeurde medicijnen zijn Lyrica, Cymbalta en Savella. De eerste twee werden eerder geholpen bij diabetische zenuwpijn, toevallen, depressie en angst. Het latere was het eerste geneesmiddel dat werd goedgekeurd voor fibromyalgie. Het werkt ook als een antidepressivum. Er kunnen dus ook bijwerkingen van dit geneesmiddel zijn.

Oorzaken van fibromyalgie

De grootste moeilijkheid met betrekking tot fibromyalgie is dat we niet weten wat daadwerkelijk fibromyalgie veroorzaakt. Het creëert verwarring bij het diagnosticeren van het syndroom.

Er zijn veel theorieën ontwikkeld over wat feitelijk fibromyalgie veroorzaakt. Een van de theorieën zegt dat fibromyalgie veroorzaakt kan worden door genetica. Er zijn mensen van wie het familielid fibromyalgie heeft ontwikkeld. Bovendien werd ook aangenomen dat bepaalde genen verantwoordelijk zijn voor het ernstiger verlichten van pijn.

Daarnaast kan fibromyalgie worden ontwikkeld als gevolg van een gebrek aan slaap. Sommige mensen geloven dat slapeloosheid een oorzaak van fibromyalgie is en geen symptoom ervan. Slapeloosheid kan ervoor zorgen dat het lichaam pijn ernstiger waarneemt dan mensen met een goede nachtrust.

Fibromyalgie kan worden ontwikkeld als gevolg van depressie. Sommige mensen geloven dat de serotonine niveaus naar beneden vallen en als gevolg van deze fibromyalgie kunnen optreden.

Relatie van cola light en Pepsi met fibromyalgie

Soda’s zijn niet nuttig voor ons lichaam. Onze maag kan worden vernietigd met de zuren die daarin aanwezig zijn. Suikers in hen zijn zoveel schade aan iedereen en ons hele lichaam kan vernietigd worden door de additieven. Wanneer we echter denken aan schadelijke soda’s, denken we dat alleen die frisdrank schadelijker is dan suiker bevat. Dit concept is helemaal verkeerd.

Recente onderzoeken hebben aangetoond dat light frisdranken zoals Pepsi of cola light net zo schadelijk kunnen zijn als andere frisdrank. In sommige omstandigheden kunnen deze frisdranken de situatie zelfs verergeren.

 

Klik hier om de winkel te bezoeken en veel meer te vinden …

De belangrijkste reden waarom deze light-frisdranken schadelijk zijn, is het belangrijkste ingrediënt dat wordt vervangen door suiker, oftewel aspartaam. Het heeft ook andere namen zoals NutraSweet. De verwerkingstemperatuur overschrijdt 85 graden F als aspartaam ​​wordt gebruikt in de frisdranken. In deze toestand kan het worden omgezet in mierenzuur en formaldehyde. Voor het menselijk lichaam kan mierenzuur extreem schadelijk zijn. Het kan net zo schadelijk zijn als de steek van vuurmier dit gif bevat.

Methanol-toxiciteit wordt in het lichaam ontwikkeld en veroorzaakt veel symptomen wanneer dit gif in uw lichaam wordt opgenomen. Symptomen worden getoond bij mensen die lijken op lupus, multiple sclerose en fibromyalgie. Mensen zouden deze dingen misschien niet weten en blijven meer aspartaam ​​nemen, wat de toestand nog ernstiger maakt.

Hoewel de exacte oorzaak van fibromyalgie niet wordt verklaard, maar het is waar dat cola light ook zo ongezond is als andere frisdrank. U moet frisdranken onmiddellijk uit uw dieet verwijderen als u ooit gediagnosticeerd bent met fibromyalgie. Je moet zelfs proberen de inname van aspartaam ​​koste wat kost te verwijderen. Drink dagelijks 8 glazen water en je zult je veel gezonder voelen dan eerst.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *